Miksi minun tulisi valita yhdistelmä? 

 Why buy the combo?

 Koska saat enemmän vastinetta rahoillesi!

Suunnittelin yhdistelmä ratkaisumme vuosien kokemuksen jälkeen pizzateräs protyyppini kanssa. Vihaan tuhlata energiaa ja aikaa, joten kun päätän lämmittää uuniani (kyllä, se saattaa maksaa vain 30 senttiä tunnilta, mutta silti..) haluan ottaa siitä kaiken irti. Etenkin suuria annoksia leipoessa on tärkeää omistaa oikeanlaiset työvälineet… ja yhdistelmämme tuo siihen loistavan ratkaisun!Miksi tarvitsen kaksi paistoterästä?

Toinen teräksistä auttaa valmistamaan uuden satsin sämpylöitä, patonkia tai pizzaa sillä välin, kun toinen avustaa sinua saamaa ensimmäisen satsin uunista ulos. Yksinkertaista, eikö? Ainoastaan yhdellä teräksellä sinun tulisi odottaa ensimmäisen satsin valmistumista ennen kuin voisit aloittaa toisen valmistamisen. Toki se voi toimia, mutta se todella tuhlaa aikaa – ja kuka nyt haluaisi tuhlata aikaansa? 


Pärjäisinkö ilman The Dough Cutter?

Tietenkin, mutta miksi sinun pitäisi?

The Dough Cutter on pieni, mukava työkalu, jonka avulla voit leikata taikinaasi ciabattoiksi ja sämpylöiksi. Tuote soveltuu myös loistavasti pizzapalojen leikkaamiseen ja leivonnan jälkeiseen teräksen puhdistukseen. Se on ehdottomasti tuote, jota ilman on vaikeaa elää – joten miksi sinun pitäisi? 
Signature Mr Pizza Steel


PS. Me emme tienaa enemmän rahaa yhdistelmä ostoista kuin yksittäisestä pizzateräksestä. Uskomme, että tulet nauttimaan tuotteen käytöstä kuitenkin niin paljon, että suosittelet sitä todennäköisesti myös ystävillesi ja perheelle. Ajattelemme, että on arvokasta antaa rahoillesi enemmän vastinetta :-)